Persbericht

 

Deventer – Onlangs is het bestuur van de SVD in kennis gesteld over het aangevraagde faillissement van Grand Café de Heeren in Deventer. De Heeren is altijd de gastheer geweest van de maandelijkse Veteranencafés georganiseerd door de SVD.

Met de eigenaar en het zeer betrokken personeel heeft de SVD ruim 2 jaar (opening mei 2018) kunnen genieten van alle fasseliteiten van café de Heeren. Daarnaast heeft de stichting de oprichting van de Stichting Veteranen Deventer in januari 2019 ook mogen zegevieren in het café.

Ook heeft de SVD fantastische en hooggeplaatste gasten mogen ontvangen zoals, Majoor Marco Kroon, (vml) Inspecteur Generaal der Krijgsmacht Hans van Griensven, Majoor Ron Deelen, Hoofd Humanistisch Raadsman Erwin Kamp, militair arts Overste Jaap Boreel, American War Veteran Lynn Dressel, KNIL veteraan Dhr. Heyakaya, (vml) burgemeester Andries Heidema, burgemeester van Deventer Ron König en vele anderen. Ook zullen zij ook het ‘knippen op locatie met Katy (van Barbershop de Schuur)’ enorm missen.

Ten alle tijden werden de veteranen en hun thuisfront een warm welkom geheten en daarom stemt het de stichting met het uitbrengen van dit bericht dan ook zeer verdrietig. De dank gaat uit naar de directie en het personeel van café de Heeren en de SVD wensen één ieder, die hierbij betrokken is geraakt, heel veel sterkte in de komende tijd.

In welke vorm en op welke plaats de Veteranencafés van Stichting Veteranen Deventer doorgang zullen gaan vinden in de toekomst, is op dit moment nog niet bekend. Op een later moment zal hier verder over gecommuniceerd worden via de sociale kanalen van Stichting Veteranen Deventer. Het bestuur van de SVD gaan hun uiterste best doen om een nieuwe locatie te vinden en waar, in betere tijden, de vrijwilligers de veteranen en het thuisfront elkaar weer kunnen laten ontmoeten.

Uiteraard blijft de SVD ten alle tijden beschikbaar voor de veteranen en hun thuisfront. U kunt de SVD bereiken via info@stichtingveteranendeventer.nl of ga naar de website: www.stichtingveteranendeventer.nl en klik dan op ‘contact‘.

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
7
Gezien door 33
Leuk

 

Opmerking plaatsen

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *