Deventer – Lynn Dressel (41) is een veteraan uit Amerika. Van 2000 tot 2010 diende zij het land van de bekende Stars & Stripes.

Amerikaans bondgenoot komt naar Deventer!

Veteraan aan het woord!

Deventer – Lynn Dressel (41) is een veteraan uit Amerika. Van 2000 tot 2010 diende zij het land van de bekende Stars & Stripes. Tijdens haar uitzending naar Irak raakte Lynn gewond, De liefde heeft haar uiteindelijk naar Nederland gebracht. Tegenwoordig is Lynn, samen met haar partner, druk bezig met Odysseus’ pad en zetten zij zich in voor militairen, veteranen, politiemedewerkers, brandweerlieden en hulpverleners met PTSS en/of Moral Injury.

Dinsdag 19 november 2019 komt zij in het Veteranencafé vertellen over haar ervaringen. De deuren zijn open vanaf 19:30 uur. Om 20:00 uur trappen wij af met haar presentatie.

In een intieme sfeer, vertelt een veteraan tijdens de thema-avond ‘Veteraan aan het Woord’ zijn/haar persoonlijke verhaal en ervaringen over zijn/haar uitzending(en) en is er uitgebreid tijd voor het stellen van vragen. Voorgangers waren onder andere Majoor Ron Deelen en Overste Jaap Boreel. Eenieder (absoluut niet voorbehouden aan veteranen) is welkom deze thema-avonden te bezoeken. Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis. Het Veteranencafé wordt iedere derde dinsdag in de maand gehouden in Grand Café De Heeren, Brink 72 te Deventer.

Heeft u zelf misschien ook iets te vertellen over uw uitzending of kent u iemand die zijn/ haar verhaal wil delen? Wij horen graag van u! Mailt u dan even naar: info@stichtingveteranendeventer.nl.

Ervaringen blijven levend door ze te delen…!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *