Dat de corona maatregelen zwaar zijn en dat we graag weer terug naar normaal willen, beamen we allemaal. We willen weer kunnen winkelen, naar de kapper, naar het theater maar vooral naar de kroeg! We hebben we ons kersverse Veteranencafé de Expeditie nog geen eens van binnen kunnen bewonderen en de allereerste bijeenkomst werd alweer snel afgeblazen.

Wij zijn achter de schermen stiekem wel bezig met wat voorbereidingen voor het komende jaar. Veel fysieke evenementen zijn bij voorbaat al afgelast, zoals de Nederlandse veteranendag. Iets waar we na vorig jaar enorm naar uitkeken. Ook zal dit jaar de lokale veteranendag van de gemeente Deventer nog niet fysiek plaats kunnen vinden. Maar wel hebben zij ons benaderd mee te denken over hoe we dit jaar de veteranendag kunnen gaan invullen. Dat zal voornamelijk een online karakter hebben. Maar we gaan binnenkort brainstormen hoe we iedereen kunnen bereiken, jong en oud!

Ook de nationale dodenherdenking en Bevrijdingsdag zal dit jaar toch weer anders gaan lopen. Wij weten nog niet welke invulling dit in onze gemeente gaat hebben, maar wij zullen ook hierbij onze kennis en expertise weer aanbieden aan de gemeente en het 4 mei comité.

Kortom: we zijn echt wel bezig achter de schermen, al is het nog niet zo fanatiek. We hopen dat jullie allen nog gezond zijn en dat we elkaar snel weer mogen treffen!

Stay Safe!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *