Deventer – Op donderdag 21 november werd in de Deventer schouwburg voor de tiende keer de vrijwilligersavond georganiseerd door de Vrijwilligers Centrale Deventer in samenwerking met de gemeente Deventer. Dit keer was het thema ‘Feest’. Er werd nadenhand ook lekker door gefeest! Namens SVD waren we met 10 vrijwilligers aanwezig.

Stichting Veteranen Deventer was genomineerd in de categorie: ‘Samenwerking versterkt’. SVD heeft zich afgelopen jaar ingezet om de ondernemers en veteranen te verbinden uit de gemeente. Hier creëren we een win-win situatie.

SVD was genomineerd met drie andere organisaties nl; Sportclub Deventer, Carinova Park Braband/’Aan de slag’ (AZC bewoners) en Sam & Co (Zorggroep Solis). Uiteindelijk werd Sportclub Deventer als winnaar uitgeroepen. Maar SVD kreeg vanuit de Vrijwilligers Centrale en de gemeente een eervolle vermelding in de vorm van een oorkonde!

       

Op de oorkonde staat de tekst: ” De jury van de vrijwilligersprijzen 2019 kent deze oorkonde toe aan; STICHTING VETERANEN DEVENTER. Deze nominatie is uitgereikt aan Stichting Veteranen Deventer omdat zij in korte tijd een gezicht hebben gegeven aan de Veteranen en hun thuisfront. Op deze manier is er meer begrip en goodwill ontstaan binnen de gemeente Deventer.”

Ondanks wij niet de 1e prijs hebben gewonnen, zijn wij ontzettend trots dat wij genomineerd waren in deze categorie maar bovenal de oorkonde hebben ontvangen! Dat wij in zo’n korte tijd SVD zo op de kaart hebben gekregen, maakt ons alleen maar trotser!

Allen bedankt voor de steun en positieve woorden! Wij doen dit maar al te graag! Voor veteranen en thuisfront, is dat onze missie!

Foto’s: Hans Nijs

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *