Enclave Srebrenica
Van onze voorzitter:
 
Deze week is er veel aandacht voor de Dutchbatters en de val van de enclave Srebrenica in 1995, morgen 25 jaar geleden. Een waanzinnig indrukwekkende driedelige documentaire van Coen Verbraak, het Srebrenica journaal, nu live een webinar van het NMM en morgenavond nog een uitzending op NPO2 om 20.30 uur. Dit doet iets met de betrokken militairen/veteranen, vluchtelingen en verantwoordelijken uit die periode. Voor wat betreft de militairen, niet alleen de groep Dutchbat 3 maar ook Dutchbat 1, 2 & 4. Er wordt veel opgerakeld wat diep weggestopt zat.
 
Ook voor alle missies die na de genocide in voormalig Joegoslavië zijn geweest (IFOR, SFOR en KFOR). Weet dat je er niet alleen voor staat. Neem laagdrempelig contact op met het Veteranenloket T 088-3340000.
 
Ook bij de Stichting Veteranen Deventer kunnen we je laagdrempelig een zetje in de goede richting geven of een luisterend oor bieden, mocht daar behoefte aan zijn. Je kunt heel gemakkelijk en uiterst discreet een e-mail sturen naar: info@stichtingveteranendeventer.nl.
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *