Stichting Veteranen Deventer genomineerd voor vrijwilligersprijs!

Deventer – Stichting Veteranen Deventer is genomineerd voor de vrijwilligersprijs in de categorie: ‘Samenwerken versterkt’! Naast de vrijwilligersprijs, die vorig jaar (Nieuwkomer van het jaar) werd binnengesleept, is SVD opnieuw genomineerd.

Het enige wat nu anders is dan vorig jaar is de andere categorie waar ze voor genomineerd zijn, namelijk ‘Samenwerken versterkt’. Dit is een categorie waar SVD het afgelopen jaar hard aan heeft gewerkt.

Door ondernemers uit de gemeente Deventer en veteranen te verbinden met veel diversiteit, creëert SVD een win-win situatie voor beide partijen. De ondernemers uiten hun respect en waardering voor de Deventer veteranen door bijvoorbeeld kortingen te geven op hun producten, waardoor er weer een goede mond-op-mond reclame ontstaat voor de onderneming door de veteranen en in de ”veteranen wereld”.

Ook is SVD een volledig gesprekspartner met een adviserende rol van de gemeente Deventer geworden als het gaat om het organiseren van de Deventer Veteranendag. SVD heeft het 4 mei comité haar hulp en adviezen aangeboden om zo de Deventer veteranen meer te betrekken bij de herdenkingen in en om Deventer op o.a. 4 mei en 15 augustus. Maar ook is SVD een steunende factor geworden als derde partijen om adviezen vragen.

Op donderdag 21 november wordt in de Deventer schouwburg de vrijwilligersprijs uitgereikt door wethouder Rob de Geest. Hij is onder andere lid van de vakjury die zich over de organisaties en nominaties buigt.Please follow and like us: