DEVENTER/LAREN – Een aantal vrijwilligers van SVD stonden in alle vroegte op deze zondag klaar om etappe 16 van Laren (GLD) naar Deventer te wandelen voor het goede doel van Serious Request (3FM)! Die halen op hun beurt de hele week weer geld op om wereldwijde mensenhandel tegen te gaan. De tocht van de DJ’s gaat van Goes naar Groningen over een lengte van bijna 500 km non-stop te wandelen.

Wij (SVD) hebben € 200,- opgehaald die we vandaag aan de Dj’s van 3FM overhandigden die ook meeliepen!
Namens SVD liepen de vrijwilligers etappe 16 Jeroen, Robert, Sabine en Marco van in totaal 20 km tussen Laren naar Deventer.

Over de gehele dag bleef het aardig droog. Behalve bij de aankomst in Deventer begon het toch stevig te regenen.
Maar door een beetje regen lieten deze bikkels zich niet afschrikken. Onder het gejuich van honderden toeschouwers werden de DJ’s en zo ook onze vrijwilligers binnen gehaald op de Brink. Na een welverdiend biertje of warme choco keken zij terug op een geweldig initiatief, een prachtige wandeltocht, een grote inzet en een mooi geldbedrag dat we hadden opgehaald!

In totaal hebben SVD en Barbershop de Schuur €287,- bij elkaar gelopen en geknipt voor het goede doel van Serious Request!

Toppers allemaal! Zo laten wij zien dat we ons (nog steeds) graag inzetten voor en in de maatschappij!

     

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *