Webshop beheer

Ik ben Kelly van Bockel (vrouw van Niels) Samen met onze hond Puck wonen wij in Epse. In dagelijks leven ben ik onderwijsassistent op een basisschool in Deventer.

Lees verder

Ik heb Niels leren kennen als veteraan. Hij heeft toen zijn uitzending al meegemaakt en had inmiddels ook al ander werk. Maar vanaf dag 1 heeft hij mij heel veel verteld over zijn verleden bij defensie. Na al zijn interessante verhalen, voorstellingen die wij samen bezochten en/of films samen gekeken hebben, heb ik veel van hem mogen leren.

Mijn doel is om o.a. samen met de andere vrijwilligers van SVD een leuke webshop op te zetten. Ik loop zelf al met hele leuke ideeën en ik hoop deze ook snel te kunnen plaatsen in de webshop. Ik sta open voor allerlei tips en neem deze dan ook graag serieus. Dus mocht u een leuk idee hebben? Neem gerust contact met mij op!

webshopSVD@outlook.com

Activiteiten

Mijn naam is Dakota Donath, ik ben 16 jaar en ik ben geboren in het Deventer. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de verpleegkunde opleiding en daarmee zou ik later heel erg graag militair verpleegkundige willen worden.

Lees verder

Mijn vader is oud militair en hij is 3 keer op uitzending geweest. Hij is 1 keer in Bosnië geweest, 1 keer in Afghanistan en de laatste keer in Mali.

Ik help mee met de activiteiten. Ik zou graag willen dat de veteranen een plekje kunnen hebben waar zij hen hart kunnen luchten en dat zij zich vooral veilig voelen bij ons.

Vragen? Mail naar:

activiteiten@stichtingveteranendeventer.nl


Activiteiten

Ik ben Wietske van Dijk, ik ben geen veteraan maar heb wel bewondering en ben dankbaar voor de (Nederlandse) veteranen.

Lees verder

Dus toen ik op Facebook de Stichting Veteranen Deventer zag, besloot ik ze te gaan volgen. Dit omdat het me in 2009 tijdens een prachtige rondreis door Amerika (waar ik onder andere Gettysburg National Military Park en Arlington National Cemetery in Washington DC heb bezocht) was opgevallen met hoeveel respect en dankbaarheid de veteranen daar behandeld worden. Wat een enorm contrast met Nederland. Ik heb me dan sindsdien ook afgevraagd waarom dat in Nederland eigenlijk niet zo is.

In februari 2019 leerde ik de mensen achter de SVD kennen en werd ik uitgenodigd om eens een Veteranencafé te komen bezoeken, ik werd daar warm en hartelijk ontvangen en zag met eigen ogen hoe de veteranen met elkaar omgaan en elkaar en anderen onderling steunen.

Door als vrijwilliger voor de SVD aan de slag te gaan, hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan al het goede werk van de SVD voor de veteranen en militairen in Deventer en omgeving.

Heeft u vragen voor mij?

activiteiten@stichtingveteranendeventer.nl

 

PR/Sponsoring

Ik ben Erik Bijker ik ben in januari 1993 opgekomen bij de 11 Luchtmobiele Brigade.

Lees verder

In 1994 ben ik uitgezonden naar Bosnië, Dutchbat I. In 1996 tot en met 2014 was ik werkzaam als burger bij het Ministerie van Defensie. In 2017 ben ik als reservist terug gekomen bij de 11 Luchtmobiele Brigade, hier ben ik nog steeds werkzaam.

Mijn doel als vrijwilliger bij de SVD is om het goede werk dat zij voor ogen hebben te ondersteunen. De SVD heeft inmiddels bij meerdere bedrijven veteranenkorting geregeld. Het zou leuk zijn om dit aantal uit te breiden, om zo nog meer voor veteranen te kunnen betekenen.

Kent of bent u iemand dat wat wil betekenen voor SVD? Mail gerust:

info@stichtingveteranendeventer.nl

 

Activiteiten

Ik ben Jeroen Dumaij en ik ben 22 jaar jong en kom uit Wilp.

Lees verder

Ik heb de VEVA opleiding gedaan en pogingen ondernomen om te werken bij Defensie. Ook heb ik een museum aan huis met veelal oude spullen uit WOII.

Ik wil SVD graag helpen om de band met Defensie te onderhouden en een bijdrage te leveren aan de activiteiten van SVD.

Ook met mij kunt u in contact komen via:

activiteiten@stichtingveteranendeventer.nl

 

Communicatie

Mijn naam is Hans Nijs. Fotografie is mijn passie en die wil ik inzetten voor de Stichting Veteranen Deventer.

Lees verder

Ik ben Unifil veteraan en was chauffeur in de periode januari 1980 tot en met juli 1980.

Naast mijn werk als docent wil ik mij inzetten om meer erkenning en herkenning te krijgen voor alle veteranen.

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’. En ik wil een bijdrage leveren aan een plaats (of plek)  in Deventer waar alle veteranen welkom zijn!

Mocht u suggesties of vragen hebben, u kunt contact opnemen via:

communicatie@stichtingveteranendeventer.nl

 

Activiteiten

Hallo! Ik ben Marco Bolt, zeer gestructureerd en uiteraard ook behulpzaam.

Lees verder

Ik ben nog werkzaam binnen Defensie en dus een actieve veteraan. Onder het dienstwapen cavalerie.

Ik probeer SVD te helpen daar waar nodig. Maar zal me het meeste bezig gaan houden met de activiteiten.

Contact? Dat kan via:

activiteiten@stichtingveteranendeventer.nl