Het bestuur

EAB-0739

Niels van Bockel

Voorzitter

Mijn naam is Niels van Bockel 
Voorzitter en Landmacht veteraan

Lees verder


Erelid van Verdienste

Ik heb gediend van 2006-2010 en ben op uitzending geweest van november 2007 tot april 2008 naar Afghanistan (Tarin Kowt, Kamp Holland). Ik was geplaatst bij het 44 Pantser Infanterie Bataljon (PaInfBat) in Havelte als geneeskundig verzorger (hospik).

Sinds 20 april 2016 bestaat Veteranen Deventer. In eerste instantie alleen op social media. Sinds 15 januari 2019 zijn we verder gegaan in de vorm van een stichting.

Ik ben als secretaris begonnen bij onze stichting. Hier heb ik veel contacten onderhouden en ook veel nieuwe contacten gemaakt voor onze veteranen. Na 2 jaar heb ik me aangeboden om als voorzitter verder te willen besturen na het vertrek van de vorige voorzitter Ron. Het bestuur heeft hier unaniem mee ingestemd. Ik zal dan ook ten alle tijden me voor 100% blijven inzetten voor de veteranen en hun thuisfront uit onze mooie gemeente!

Tot ziens!

Met veteranengroet,

Niels van Bockel

Coins1

Vacant

Secretaris

Interesse om secretaris te worden van de SVD? Mail naar voorzitter@stichtingveteranendeventer.nl en meld je aan! 

 

EAB-0706

Robert Lassche

Penningmeester

Mijn naam is Robert Lassche
Penningmeester en Landmacht veteraan.

Lees verder

Bronzen Kruis Vriend

Mijn naam is Robert en kom uit Enschede. En ik woon sinds begin 2018 in Deventer.

Ik heb gediend van 1987 tot 1994 en ben in 1993 uitgezonden geweest met het transport bataljon T2.

Na defensie mijn carrière gemaakt in de logistiek na hiermee in aanraking te zijn gekomen binnen defensie.

Ik ben auteur van het boek PTSS en dan? En probeer me als ervaringsdeskundige in te zetten voor mensen die de steun kunnen gebruiken. Ben nu bezig om langzaam de logistiek te verlaten en via mijn wandelcoach opleiding uiteindelijk therapeut te worden.

Binnen het bestuur let ik op de centjes en heb er ontzettend veel zin in om van Stichting Veteranen Deventer wat moois te maken en een plek te creëren waar iedereen zich thuis kan voelen!

Tot ziens!

Groet,

Robert Lassche

EAB-0745

Wouter Kleinbussink

Algemeen bestuurslid: PR / Sponsoring

Mijn naam is Wouter Kleinbussink Algemeen bestuurslid afd.  PR/Sponsoring en actief dienend Landmacht veteraan.

Lees verderBronzen Kruis Vriend

Sinds 1984 werkzaam binnen de Koninklijke Landmacht, eerst als sgt infanterie en geplaatst bij A-cie 12 Painfbat GJ. En vandaar uit naar de KMS om vervolgens op het OTCGenie opgeleid te worden als pantser genist. Vandaar uit diverse functie vervuld om uiteindelijk als Staf adjudant geplaatst bij het OOCL.

Mijn huidige werkzaamheden bestaat uit diverse taken; lid MT, het adviseren van de commandant en zijn plaatsvervangers het op niveau houden van opleiders op het opleidingsinstituut. Daarmee borgen wij de kwaliteit van de opleiders en de gegeven stof. Naast dit alles voer ik nog taken uit die in het verlengde liggen van mijn functie als Staf adjudant. Alles bij elkaar opgeteld heb ik een dynamische baan, met veel mooie gelegenheden en kan voor anderen veel betekenen. Wat absoluut in mijn comfort zone ligt!

Als bestuurslid PR/Sponsoring voer ik de PR commissie aan en zoek ik met de vrijwilligers naar nieuwe sponsoren en behoudt de contacten met de huidige.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn dochters, vrijwilligerswerk en om alles in het gareel te houden sport ik veel en zeer regelmatig.

Sodeju!

Wouter Kleinbussink

EAB-0725

Sabine

Algemeen bestuurslid: Activiteiten

Mijn naam is Sabine. Algemeen bestuurslid afd. Activiteiten en actief dienend Marechaussee en Landmacht veteraan.

Lees verder


Sinds 2007 actief dienend militair. Ik ben begonnen als soldaat bij de Koninklijke Landmacht. Hier heb ik met veel plezier gewerkt bij Bevoorrading en Transport compagnie te Stroe.  Daarvan was ik 3,5 jaar Scania chauffeur.
In 2010 ben ik op uitzending geweest naar Afghanistan Kandahar.
Eind 2014 ben ik overgestapt naar de Koninklijke Marechaussee. Hier heb ik de wachtmeester opleiding gedaan (onderofficiers opleiding).
Op dit moment ben ik werkzaam te Rotterdam, brigade Zuid Holland. Met mijn functie als Grensbewaking.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ook mag ik graag op vakantie gaan!

Als bestuurslid activiteiten voer ik de activiteiten commissie aan. Hier stuur ik de vrijwilligers aan om activiteiten in goede banen te leiden en het organiseren daarvan.

Ik hoop als jonge veteraan, frisse inbreng te brengen en leuke ideeën, om ons verder in te zetten voor de veteranen en het thuisfront van Deventer en omgeving.

Met vriendelijke groet,

Sabine 

Vrijwilligers

Kelly van Bockel

Administratie

Ik ben Kelly van Bockel (vrouw van Niels) Samen met onze zoon Jepp en onze hond Puck wonen wij in Epse. In dagelijks leven ben ik onderwijsassistent op een basisschool in Deventer.

Lees verder

Ik heb Niels leren kennen als veteraan. Hij heeft toen zijn uitzending al meegemaakt en had inmiddels ook al ander werk. Maar vanaf dag 1 heeft hij mij heel veel verteld over zijn verleden bij defensie. Na al zijn interessante verhalen, voorstellingen die wij samen bezochten en/of films samen gekeken hebben, heb ik veel van hem mogen leren.

Mijn doel is om o.a. samen met de andere vrijwilligers van SVD saamhorigheid te creëren. Ik sta open voor allerlei tips en neem deze dan ook graag serieus. Ik doe voornamelijk wat administratie achter de schermen. Neem gerust contact met mij op!


Vacant

Activiteiten

Lijkt het je leuk om de afdeling activiteiten te ondersteunen? Mail naar voorzitter@stichtingveteranendeventer.nl en meld je aan!

Hans Nijs

Communicatie

Mijn naam is Hans Nijs. Fotografie is mijn passie en die wil ik inzetten voor de Stichting Veteranen Deventer. Lees verder
Ik ben Unifil veteraan en was chauffeur in de periode januari 1980 tot en met juli 1980.
Naast mijn werk als docent wil ik mij inzetten om meer erkenning en herkenning te krijgen voor alle veteranen. ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’. En ik wil een bijdrage leveren aan een plaats (of plek)  in Deventer waar alle veteranen welkom zijn!
 

Vacant

PR Sponsoring

Lijkt het je leuk om de afdeling PR/Sponsoring te komen versterken? Meld je aan via voorzitter@stichtingveteranendeventer.nl

Vacant

Communicatie

Lijkt het je leuk om de afdeling Communicatie te komen versterken? Meld je aan via voorzitter@stichtingveteranendeventer.nl